Zijn jullie gescheiden en loopt het niet lekker?

Of willen jullie scheiden en willen jullie ondersteuning bij het maken van afspraken?

  • Lukt het maar niet om samen afspraken te maken?
  • Merk jij dat je regelmatig getriggerd wordt door de andere ouder?
  • Ben jij het niet eens met hoe de andere ouder de kinderen opvoedt?

Voor een ieder die op het punt staat te gaan scheiden, net gescheiden is, al wat langer gescheiden is of het gevoel heeft in een vechtscheiding te zitten, bieden wij ondersteuning. 


“Vaak zijn we bezig met iemand te worden en vergeten we stil te staan bij wie we zijn.”

Corina Palsgraaf

Corina is twee keer getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en trotse oma. Door vele jaren in de jeugdhulpverlening beschikt Corina over een schat aan kennis over scheidingen en gezinnen.

”Samen met ouders ga ik voor de 100% om het tot een zo goed mogelijk resultaat voor de kinderen te brengen. We gaan aan de slag om je ouderschap solo, parallel of gezamenlijk weer vorm te geven na je scheiding. Je scheiding werkt je hele leven door. Je zult ervaren dat ik een doorzetter, betrokken, duidelijk en direct ben. Ik hou van openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Ik weet rust te brengen in stressvolle situatie. Mijn intuïtie zet ik vaak in, ik benoem wat ik waarneem waardoor ik zeer confronterend te werk kan gaan. Dit levert vaak verrassende en verhelderende resultaten op.

Ondersteuning van: ouders gezamenlijk en individueel

Marlon Dijkhuizen

Marlon is de oprichter van ChildFirst. Samenwonend en kind van gescheiden ouders. Door naast iemand te gaan staan en een stukje mee te lopen biedt zij vanuit expertise en ervaringsdeskundigheid een luisterend oor.

Als persoon- en familierecht jurist en Kindbehartiger heb ik vele gezinnen kunnen ondersteunen bij het vormgeven van hun leven na een scheiding. Alles wordt ineens anders en dat vraagt om een andere aanpak. Dat is schakelen, vallen en opstaan en vooral kunnen reflecteren. Samen met mijn team vinden wij voor iedereen de juiste ondersteuning.”

Ondersteuning van: Kinderen, ouders individueel

Ilja Geensen

Ilja is de oprichter van Praktijk Brasa. Getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen. Door het volgen van tientallen opleidingen en jaren werkervaring beschikt Ilja over een schat aan kennis.

”Mijn ervaring in het omgaan met gezinnen heb ik opgedaan in mijn functie als ambulant hulpverlener. Ik heb met regelmaat ervaren hoe moeilijk het is voor kinderen, jongeren en volwassenen om na een verlies het dagelijkse bestaan weer op te pakken en zin te geven.”

Ondersteuning van: ouders individueel

Verdriet dat wordt ingehouden en geen stem krijgt, kneust het hart

Wat bereik je door hiervoor te kiezen?

  • De kinderen hebben een plek om hun verhaal kwijt te kunnen
  • De kinderen krijgen scheidingseducatie van een specialist
  • Jij ontvangt handvatten voor de toekomst

Ben je eerder bij ons geweest en is de ondersteuning je goed bevallen? Soms kan het fijn zijn weer even terug te keren. Om je hart te luchten, even te relativeren of om een paar concrete tips te krijgen. Ook voor de kinderen kan dit fijn zijn. Voor die situaties hebben wij de strippenkaart.

Strippenkaart
1 uur €109 incl BTW
3 uur€283 incl BTW
5 uur€436 incl BTW